Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apricot Curry Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
1 mittelonion chopped
Cloves garlic minced
1 EsslöffelGrated gingeroot
1 Teelöffelcurry powder
1" cubed skinless boneless chicken breasts
1 Tassechicken broth
1/4 TasseApricot jam
2 Esslöffeltomato paste
2 Teelöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

In skillet, brown chicken in 1 tbs oil until no longer pink. Remove from pan. Set Aside. In skillet, cook onion, garlic, gingeroot & curry powder until onions are soft. Return chicken to pan. Add chicken broth, jam & tomato paste. Bring to a boil, sti rring occassionally, until well blended. Reduce heat to simmer, cover and let simmer for ten minutes. Make a paste with the cornstarch and water, add to pan, stirring continuously until thickened. Serve over rice. Serves 4.

store bought.


Anmerkungen zum Rezept:
keine