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Arjay's Sand Springs Chili - Southern
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gCoarse ground beef
1/2 x ca. 450 gFlank steak 1/4" cubs
1/2 x ca. 450 gReg. ground beef
15 x ca. 30 gtomato sauce
12 x ca. 30 gbeer
12 x ca. 30 gtomato paste
1 Esslöffelyellow cornmeal
1 Esslöffelred wine vinegar
1/4 Tasseonion Instant, minced
1/4 Tassechilli powder
1 Teelöffelred pepper crushed
1 Teelöffelground cumin
1/4 TeelöffelBasil leaf
1/4 Teelöffelcaraway seeds
1/4 Teelöffelcoriander
1/4 Teelöffelmarjoram
1/4 Teelöffelred pepper ground
1/3 Teelöffelginger
1/3 TeelöffelTarragon
1/3 TeelöffelDill seed
1/3 Teelöffelpaprika
1/3 Teelöffeltumeric ground
1/3 TeelöffelGround caramon
1 Prisecurry
1 Prisedill weed
1 Priserosemary
1 PriseSaffron
1 Prisethyme
Bayleaf crushed
Cinnamon stick
1 1/2 Teelöffelgarlic minced
1 1/2 Teelöffelsalt
1 EsslöffelOrgeano leaves
2 Esslöffelsalad oil
die Zubereitung:

In a large saucepan, heat oil until hot. Add beef cubes; brown on all sides, remove and set aside. Add ground beef, both grinds, brown , stirring to crumble. Add tomato sauce, tomato paste, one cup of water, vinegar and all the other dry ingredients listed. (Mix the cornmeal, onions, all the spices in a bowl then add them after the meat has been cooked). Also add the browned beef cubes, stir well, then add the beer and stir some more until all the ingredients are mixed well. Simmer, covered, strring occasionally, for at least 2 hours. This can be prepared early in the day and kept on low heat to let spices blend togather. Add more water if needed. Remove cinnamon stick before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine