Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Atjar Tumis Djamur (Mushroom Pickles)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gMushroom, fresh; sliced
3 x ca. 30 gShallots; slivered
3 Tassevinegar white
1 TeelöffelCumin powdered
die Zubereitung:

Calories per serving: 35 Fat grams per serving: 0

Approx. Cook Time: 0:30 Heat vinegar and cumin in a non-aluminum pan until boiling. Simmer five minutes. Place mushrooms and shallots in a small pan (not aluminum) and cover with a saucer and weight to hold it down. Pour vinegar mixture over mushrooms to cover. Return pan to stove and bring to a simmer. Simmer 10 to 15 minutes or until mushrooms are just tender. Remove from heat and let mushrooms cool in the vinegar. Drain and refrigerate until ready to serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine