Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Auntie Anne's Pretzels
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Teelöffelyeast
1/2 Teelöffelbrown sugar
1 Prisesalt
1 1/2 Tassewater
4 Tassebread flour
2 TeelöffelBaking soda
2 Tassewater warm
1/2 x ca. 450 gbutter
2 Esslöffelhoney
 white sugar
 brown sugar
die Zubereitung:

Mix yeast, brown sugar, dash of salt and 1 1/2 cups water. Let sit for five minutes. Add bread flour. Knead well. Let rise for about one hour. Take a piece of dough and roll and shape into a pretzel. The easiest way to shape is to roll into a rope, whatever size you prefer. Pinch ends of rope then bring ends of rope to other side of circle. Mix baking soda and warm water. Melt butter and mix with honey. Dip pretzels in baking soda and water mixture. Bake at 550F for approximately 8 minutes. Sprinkle with white and brown sugar.


Anmerkungen zum Rezept:
keine