Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Avocado Lafitte
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 mittelAvocado; ripe
1 Prisewhite wine
 Worcestershire Sauce
1/2 TeelöffelMustard; creole
 sauce hot
 white pepper
2 x ca. 30 gLump crabmeat
Sprig parsley
1 TeelöffelLowfat mayonnaise
1/4 lemon
green onion chopped
1/2 Papaya
Leaf lettuce
Strawberries
die Zubereitung:

Cut avocado in half, remove skin and seed, rub with lemon. Mix mayonnaise, mustard, green onion, wine, Worcestershire, hot sauce and white pepper in a small mixing bowl, then fold in the crabmeat to coat evenly with sauce. Cover plate with leaf lettuce. Don't let lettuce overlap sides of plate. Place avocado in center of plate. Top with crabmeat salad and parsley sprig. Peel and seed papaya and slice lengthwise. Arrange in concentric circles around avocado. Slice strawberries in half, place cut side up at base of plate, place lemon wedge to contrast and to use as dressing. >From A Votre Sante By: Greater Baton Rouge Health Care Alliance-1988


Anmerkungen zum Rezept:
keine