Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 | Italian bread shells, small |
1 Tasse | Bean sprouts, rinsed/drained |
6 x ca. 30 g | Jack cheese shredded |
1/3 x ca. 450 g | Tiny shrimp, rinsed/drained |
1/4 Tasse | green onion finely chopped |
| Crushed dried red hot chiles |
2/3 Tasse | Smooth peanut butter |
2 Esslöffel | water |
2 Teelöffel | soy sauce |
2 Teelöffel | cider vinegar |
2 Teelöffel | sugar |
2 Esslöffel | Seasoned rice vinegar |
1 Teelöffel | Sesame Oil oriental |
1. Place bread shells, cup sides up, on 2 baking sheets, each 12x15". Spread sauce equally over cups in bread. Scatter bean sprouts equally on crusts, then sprinkle with cheese.
2. Bake in a 350'F. oven until cheese has melted and begin to brown, 12-15 minutes (if using 1 oven, switch pan positions after 7 minutes). Place pizzas on dinner plates; top equally with shrimp and onion. Add chilies to taste; eat with knife and fork, or cut into wedges to pick up and eat.
*** Thai Peanut Sauce ***
Combine water, soy sauce, cider vinegar, and sugar. Add this to peanut butter, rice vinegar, and sesame oil.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |