Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baby Doe's Cheese Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bottle (large) Cheese Whiz
6 x ca. 30 gcornstarch
2 ca. 1 LiterMilk; reserve 2 cups
1/2 x ca. 30 gWorcestershire Sauce
1/4 x ca. 30 gtabasco sauce
1/4 x ca. 450 gBacon; diced, cooked, drained
1/2 TasseOnions; sauteed
12 x ca. 30 gbeer
4 EsslöffelChicken Bouillon
 parsley
die Zubereitung:

Heat milk in a double boiler until warm, not boiling. When milk is steaming, add chicken boullon, worcestershire, and tobasco. Cook off bacon until brown, not crisp, add onion and sautee. Add corn starch that has been blended with two (2) cups of reserved milk. Stir until cornstarch has been cooked into soup. (thick) Add cheese, beer, and garnish with parsley. Walt

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine