Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bacon and Egg Bake
Zutaten für 7 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Scheibebacon
16 x ca. 30 gCheddar cheese shredded
2 mittelOnions sliced
 Ds Salt and pepper
1 DoseCream of mushroom soup
 English muffins -- split
1/4 Tassemilk
 Split and toasted
Hard-boiled eggs sliced
die Zubereitung:

Heat oven to 350~. Fry bacon until crisp; remove from skillet and drain, reserve 2 Tb fat. Saute onion in the reserved bacon fat. Stir in soup, milk, eggs, cheese, and seasonings. Pour mixture into 9x13 inch baking dish; top with bacon. Bake for 20 minutes. Serve over muffin halves.


Anmerkungen zum Rezept:
keine