Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Artichoke Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(8 oz) cream cheese
1 Tassemayonnaise
1 Tassesour cream
Regular cans artichoke hearts; (non-marinated type)
1 TasseFresh grated parmesean cheese
To Taste
 salt
 pepper
 garlic powdered
 onion powder
die Zubereitung:

Mix all ingredients in a bowl, transfer to cassarole dish. Heat thoroughly through at 375 degrees for approximately 30 minutes - the top will look a nice golden brown on the high spots.

Serve with pita chips: brush pitas with butter, both sides. Cut into bite size wedges, place on cookie sheet, toast in oven (375) until crispy. Remove from oven and dust lightly with garlic powder. (If you put the powder on before heating, it will turn bitter. The retained heat after coming out of the oven will toast the powder just the right amount..)


Anmerkungen zum Rezept:
keine