Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Chicken with Red-Peppered Onions
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken, broiler/fryer, quartered
2 TeelöffelPepper, lemon
4 TasseOnions, sweet, thinly sliced
1 Teelöffelolive oil
4 EsslöffelJelly, hot pepper, red
1 kleinPepper, red, sweet, cut into rings
 Cilantro
die Zubereitung:

Put your chicken on the oiled rack of large broiler pan.

Sprinkle the chicken with lemon pepper. Bake at 400 F, skin side up, for about 50 minutes or until the chicken is fork tender.

Meanwhile, in a large non-stick fry pan, place olive oil, and heat to medium temperature.

Add onions and cook until barely wilted, about 5 minutes.

Add jelly and stir gently until melted.

Spoon one-half of the onion mixture onto a large platter.

Arrange the chicken over onions; top with remaining onions.

Garnish with pepper rings and cilantro.

Cook: Ellen Burr, Massachusetts


Anmerkungen zum Rezept:
keine