Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Huevos Rancheros
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseOnion chopped
1 TasseBell pepper, green; chopped
cloves garlic minced
3 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelflour
32 x ca. 30 gTomato; drained & chopped
1/2 Teelöffeloregano dried
1/2 TeelöffelCumin ground
1/2 Teelöffelchilli powder
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Tassewine white
eggs
1/2 TasseCheddar sharp, shredded
1/4 TasseOlives, black; sliced
1/4 TasseScallion chopped
die Zubereitung:

Saute onion, green pepper and garlic in oil.

Stir in flour and cook 1 minute. Add next 7 ingredients; cook over medium heat 5 minutes. Pour sauce into a 12x8x2 inch baking dish. At this point you can continue or set into refrigerator awaiting the appointed hour. Remove from fridge and a hour before serving time. Make 6 indentations in sauce, and break an egg into each. Sprinkle with cheese, black olives and green onions. Bake at 350 F. for 15 minutes or until eggs are set. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine