Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Two-Bean Loaf
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseChickpeas, canned
1/2 Tassepeas cooked
1/2 Tasseonions chopped
1 Teelöffelground cumin
1/8 Teelöffelcardamom ground
1/8 Teelöffelcoriander ground
1 Teelöffelcurry powder
1/8 Teelöffelginger ground
3 EsslöffelSunflower or canola oil
2 TasseSweet potatoes;mashed, baked
1/2 Tassehazelnuts chopped
1/8 Teelöffelcinnamon ground
1/8 Teelöffelnutmeg ground
die Zubereitung:

Saute the chickpeas, peas, onions, cumin, cardamom, coriander, curry powder, and ginger in the oil in a large saucepan over medium heat for 5 minutes. Blend the mixure in a food processor or blender till soft, or mash with a large fork in amedium-size mixing bowl.

Combine the sweet potatoes, hazelnuts, cinamon, and nutmeg in another bowl, mashing with a fork until soft. Place the chickpea mixture in a greased 4-cup loaf pan, spreading it out evenly. Spread the sweet potato mixture over it. Bake in a preheated 350 degree oven for 40 minutes, then let cool on counter for one hour. Invert and serve in slices.

From Deeanne's recipe files


Anmerkungen zum Rezept:
keine