Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Balkan Cold Cucumber Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseCucumbers thinly sliced
 Peeled and seeded
2 Teelöffelsea salt
Hard-boiled eggs
1 Teelöffeldijon mustard
1/2 Tasseyogurt plain, nonfat
1 Teelöffelhoney
1 EsslöffelApple cider vinegar
1 BundSpinach
 Fresh dill sprigs -- for
 Garnish
die Zubereitung:

1. Cut cucumber slices into half-moon shapes. Place cucumbers in a large bowl with sea salt. Toss well. Let marinate at room temperature for 30 minutes. Rinse well to remove salt.

2. Slice eggs in half. Separate yolks and whites. Chop whites and set aside. Mash egg yolks with mustard, yogurt, honey, and vinegar.

3. Toss together cucumbers, egg whites, and egg-yolk mixture. Wash spinach and remove stems. Arrange on 4 salad plates. Spoon cucumber salad on top. Garnish with dill sprigs. Serve at room temperature.


Anmerkungen zum Rezept:
keine