Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean and Corn Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gGreen beans; trimmed
3 Esslöffelcider vinegar
3 Esslöffelolive oil
2 TeelöffelHoney Dijon mustard
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
1 Dose(15 oz.) black beans; drained and rinsed
1 TasseCooked fresh corn kernels; (or 1/2 10 oz. box frozen corn, thawed)
1 mittelred onion thinly sliced
die Zubereitung:

Work Time: 15 minutes Total Time: 15 minutes

1. Cook green beans in boiling water until tender-crisp, 3 to 5 minutes. Drain and rinse with cold water; drain.

2. Combine vinegar, oil, mustard, salt, and pepper in large bowl. Toss in green beans, black beans, corn, and onion.


Anmerkungen zum Rezept:
keine