Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebeans dried
4 Tassewater boiling
1 x ca. 450 gBeef stew meat; cut in 1" cubes
2 Esslöffeloil
1 grossOnion; chopped coarsely
2 grossPotatoes; pared & cubed
Ribs celery; cut in 1" slices
3 mittelCarrots; pared & sliced
1 TasseCorn fresh or frozen
1 TeelöffelCurry powder or Berbere
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Tassewater boiling
1/2 x ca. 450 gBrussel sprouts; fresh or frozen
die Zubereitung:

Add beans to boiling water in a 3 qt saucepan or dutch oven; boil for two minutes. Remove from heat and let stand covered for one hour. Brown meat in hot oil; add onion and cook until brown. Add meat and onion mixture and all other ingredients (except Brussel Sprouts) to the beans; add one cup boiling water. Simmer stew for 1 hour, add sprouts and cook for 15 minutes. see also: Traditional African Cooking by Ola Olaore, published by Foulsham

Chichikov@aol. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine