Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bearnaise Sauce #3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseshallots thinly sliced
3 Esslöffelwhite wine dry
2 EsslöffelWhite vine vinegar
1 Teelöffeltarragon dried
1 Prisesalt
1 Prisepepper
2/3 TasseLow-fat sour cream
die Zubereitung:

Combine the first 6 ingredients in a small, heavy saucepan; bring to a boil and cook 1 minute. Strain mixture, reserving liquid; discard solids. Return liquid to saucepan; stir in sour cream. Place over low heat, and cook 1 minute or until warm, stirring frequently. Yield: 3/4 cup (serving size is 3 tablespoons).

Calories 76 (60% from fat); Protein 2.4g; Fat 5.1g (sat 3g, mono 1.6g, poly 0.2g); Carb 6g; Fiber 0.4g; Chol 15mg; Iron 1.4mg; Sodium 21 mg; Calc 88mg.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine