Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Chop Suey
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef round steak;
1 Esslöffelvegetable oil
1 Teelöffelsesame oil
1 Esslöffelsoy sauce Low-sodium
Celery stalk; thinly sliced diagonally
2 mittelSize onions; sliced
1 Tassechicken broth
2 TasseBean sprouts; rinsed
die Zubereitung:

Trim any fat from steak and dice. In a large non-stick skillet or wok, heat oils and stir-fry meat over high heat 1 minute. Stir in soy sauce. Remove meat with a slotted spoon and keep warm. Add celery, onions and broth to the skillet. Bring to a boil, reduce heat and cook 5 minutes. Add bean sprouts. Cook 3 minutes more, then return meat and stir to heat. Serve with Confitti Rice and Sesame Spinach Salad. Food Exchange per serving: 3 Meat Exchange + 2 Vegetables Exchange Cal: 243; Cho: 64mg; Car: 9g; Pro: 28g; Sod: 200mg; Fat: 11g

Souce: Light & Easy Diabetes Cuisine by Betty Marks Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine