Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Fudge Cake
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 30 gBaking chocolate (pre-melted or melted squares)
1/2 Tassebutter or margarine
2 1/4 TasseLight brown sugar; lightly packed
eggs
1 1/2 Teelöffelvanilla
2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
2 1/4 TasseCake Flour sifted
1 Tassedairy sour cream
1 Tassewater boiling
die Zubereitung:

In a large mixer bowl, cream butter until smooth. Add brown sugar and eggs. Beat with mixer till light and fluffy, about 5 min. With mixer on low speed, beat in vanilla and chocolate, then baking soda and salt. Add flour alternately with sour cream, beating on low speed until smooth. Pour in boiling water; stir with spoon until blended. Pour into greased and floured pan(s). Bake 35 minutes or until done. Makes one 9x13" pan or one 2-layer 9" round cake.


Anmerkungen zum Rezept:
keine