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Bratwurst
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Feet small (1-1/2-inch diameter) hog casings
1 1/2 x ca. 450 gLean pork butt, cubed
1 x ca. 450 gveal cubes
1/2 x ca. 450 gPork fat, cubed
1/4 Teelöffelallspice gound
1/2 Teelöffelcaraway seeds crushed
1/2 Teelöffelmarjoram dried
1 Teelöffelwhite pepper freshly ground
1 TeelöffelSalt
die Zubereitung:

"Bratwurst resembles plump hot dogs. This recipe makes three pounds." 1. Prepare the casings. 2. Grind the pork, veal, and pork fat separately through the fine blade of the grinder. 3. Mix the ground meats and grind again. 4. Add the remaining ingredients to the meat mixture and mix thoroughly. 5. Stuff the mixture into the casings and twist off into four- or five-inch lengths. 6. Refrigerate for up to two days. The bratwurst can be pan fired or grilled over charcoal.


Anmerkungen zum Rezept:
keine