Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Brownie Cheesecake Bars
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Lisa Howard (DJTW74A)
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1 1/2 Tassesugar
2/3 Tassebutter or margarine, melted
2/3 Tassecocoa
eggs divided
1/2 Tassemilk
3 Teelöffelvanilla extract divided
1/2 Teelöffelbaking powder
1 TasseChopped Nuts; optional
1 Packung(8 oz)cream cheese; soft
2 Esslöffelbutter or margarine
1 Esslöffelcornstarch
1 Dose(14 oz)Sweetened condensed
 milk
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Grease 13 x 9-inch baking pan. In mixer bowl. Beat flour, sugar, melted butter, cocoa, 2 eggs, milk, 2 tsp. Vanilla and baking powder until well blended. Stir in nuts. Spread into pan. In small mixer bowl, beat cream cheese, 2 T butter and cornstarch until fluffy. Gradually add sweetened condensed milk, then remaining 1 egg and 1 tsp. Vanilla, beating until smooth. Pour over brownie batter. Bake 35 to 40 minutes or until top is lightly browned. Cool; refrigerate. Cut into bars. Store covered in refrigerator.


Anmerkungen zum Rezept:
keine