Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Flank Steak |
1/2 Tasse | salad oil |
1/2 Tasse | sherry |
1 Esslöffel | chilli powder |
10 Milliliter | Garlic minced |
2 Esslöffel | cumin |
8 | 6" Flour Tortillas |
2 Tasse | lettuce Shredded |
1 x ca. 450 g | Monterey Jack Cheese, grated |
6 | green onions chopped |
| Taco Sauce |
1) Marinate Steak in the oil, sherry, chili powder, garlic and cumin for several hours. Refrigerate overnight for best results.
2) Broil or grill the steak, then carve into thin slices across the grain.
3) Warm tortillas. Place several slices of meat on each. Add lettuce, cheese, onions and your favorite taco sauce. Roll and eat like a burrito.
From the kitchen of Peggy and Bruce Travers, Cyberealm Bbs Watertown Ny 315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |