Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bug Blox
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossPackages gelatin
2 1/2 TasseBoiling water; (do not add cold water)
die Zubereitung:

Stir boiling water into gelatin. Dissolve completely.

Stir in dry-roasted leafhoppers.

Pour mixture slowly into 13 x 9 inch pan. Chill at least 3 hours. Blox will be firm after 1 hour, but may be difficult to remove from pan. Cutting blox: dip bottom pan in warm water 15 seconds to loosen gelatin. Cut shapes with cookie cutters all the way through gelatin. Lift with index finger or metal spatula. If blox stick, dip pan again for a few seconds.


Anmerkungen zum Rezept:
keine