Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Butternut Squash Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gButternut squash, peeled, seeded and cut
 Into 2-inch pieces
10 Esslöffelbutter unsalted, melted
3/4 Tassemilk
2 Esslöffelall-purpose flour
1/2 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelcloves ground
1/2 Teelöffelnutmeg
1 Tassesugar
3 grosseggs
1/2 TeelöffelCoconut flavoring
1/2 TasseVanilla wafer crumbs; about 15 wafers
1/4 Tassedark brown sugar
die Zubereitung:

In a kettle cook squash in boiling water to cover by 1 inch until very tender, about 20 minutes, and drain well.

Preheat oven to 350#161#F.

In a bowl of an electric mixer, beat squash, 1 stick butter, milk, flour, spices, sugar, eggs and coconut flavoring until smooth. Transfer mixture to an 8-inch square baking dish (2-quart capacity) and bake in middle of oven for 50 minutes.

In a small bowl, combine wafer crumbs, brown sugar, and remaining 2 tablespoons butter until mixture resembles coarse meal. Sprinkle mixture over casserole and bake until just set, 15 to 25 minutes more.


Anmerkungen zum Rezept:
keine