Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage and Tofu over Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Tofu & Marinade
24 x ca. 30 gPressed tofu
1 Esslöffelvegetable oil
2 1/2 EsslöffelTamari
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelallspice gound
Cabbage
1 mittelOnion chopped
2 Esslöffelvegetable oil
4 Tassecabbage shredded
Sauce
2 Esslöffeltomato paste
1 Esslöffelvinegar
1 TeelöffelDill
1 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelSweet Hungarian paprika
 black pepper
1/4 Tassewater
Topping
1 Esslöffelcurrants
 Cooked rice, barley or mashed potatoes
Dill pickle, minced
die Zubereitung:

Bake the tofu in its marinade in a 375F for about 35 minutes, turning the cubes 2 or 3 times during the baking. Saute the onion in the oil till translucent. Add cabbage, stirring occasionally, for about 5 minutes. Combine sauce ingredients & pour over cabbage. Add currants & stir to coat cabbage evenly with the sauce. Remove from the heat. Cover the skillet & bake in a 375F oven for 30 minutes. Serve cabbage over rice, barley or mashed potatoes. Top with minced pickle & baked tofu.


Anmerkungen zum Rezept:
keine