Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage Balls
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossHead cabbage; (diced)
onions diced
1 Teelöffelsalt
Meatballs
2 x ca. 450 gHamburger
1 Teelöffelsalt
 pepper
1 kleinonions diced
1/2 TasseMinute Rice
Sauce
1 Dose(large) crushed tomatoes
1/2 Tassebrown sugar
1/2 Tasselemon juice
1/2 Tassecider vinegar
die Zubereitung:

Heat in Dutch oven over low heat in tiny amount water for 20 minutes. While cooking,

make Meatballs: Form into balls, lay over cabbage and make Sauce:

Pour over meatballs and cover. Cook for 2 hours on low heat. Best if made ahead and reheated in oven. Can also be frozen )defrost and heat for one hour at 350).


Anmerkungen zum Rezept:
keine