Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | olive oil |
3 | Leeks, chpd |
1 | Onion chopped |
2 | Carrots, chpd |
2 | Ribs celery, chpd |
20 Milliliter | Garlic minced |
2 Tasse | Veg broth |
1/2 x ca. 450 g | green beans |
3 Tasse | Italian plum tomatoes, chpd |
1 x ca. 450 g | green cabbage shredded |
3 Tasse | Cooked cannellini beans |
1 Tasse | water |
| salt |
| pepper |
1 | Loaf dry French bread, slice |
| olive oil |
| Parmesan |
In hot oil, cook leeks, onion, carrot, celery, and garlic. Add broth. Simmer 10-15 mins. Add green beans, tomatoes, cabbage. Heat. Add beans, water, salt and pepper. Cover, simmer until cooked (no time given). Place a slice of bread in individual bowls; drizzle with olive oil; sprinkle with Parmesan and ladle soup on top.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |