Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Large head cabbage; shredded
Onion chopped
6 Esslöffelmargarine divided
1 DoseCream of mushroom soup; undiluted
8 x ca. 30 gProcessed American cheese; cubed
 salt
 pepper
1/4 Tassebread crumbs dried
die Zubereitung:

Cook cabbage in boiling salted water until tender. Drain well. In a large skillet, saute onion in 5 T. butter until tender. Add soup and mix well. Add cheese. Heat and stir until melted. Remove from heat. Stir in cabbage, salt and pepper. Transfer to an ungreased 2 qt. Baking dish. In a small skillet, melt remaining butter. Cook and stir crumbs in butter until lightly browned. Sprinkle over casserole. Bake, uncovered, at 350 F. for 20-30 minutes. Or until heated through.


Anmerkungen zum Rezept:
keine