Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caesar Butterflies
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassered wine vinegar
2 TeelöffelDijon mustard
Clove of garlic; finely minced
1 Prisesugar
 Coarse salt; to taste
1/2 Tasseolive oil
 black pepper freshly ground
1/2 x ca. 450 gFarfalle; cooked al dente
8 TasseMixed salad greens; cleaned and dried
2 TassePeeled; quartered and cubed cucumbers
1 Tassewalnuts coarsely copped
2 x ca. 30 gparmesan fresh
die Zubereitung:

The tangy flavor of a Caesar salad is yours in this main dish, a light pasta salad that will tantalize even the most sophisticated palates.

Place cooked pasta in a large bowl and toss with 3 tablespoons dressing.

Before serving, add salad greens, cucumbers and walnuts. Toss with 4 tablespoons dressing, or more if desired. (Save remainder for another use.) Season with salt and pepper, then toss again.

With a vegetable peeler, shave thin slices of Parmesan atop salad or grate coarsely. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine