Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caesar Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Heads Romaine Lettuce
 parmesan grated
 salt
 pepper
 lemonjuice of 1 lemon
1/3 TasseGarlic Olive Oil
1 PriseWorcestershire Sauce
Coddled Eggs
 Garlic Croutons
die Zubereitung:

Wash lettuce and break into 2 to 3 inch pieces. Refrigerate for several hours. Just before serving, sprinklk generousl with grated Parmesan cheese, and salt and pepper. Make dressing by combining wine vinegar, lemon juice, garlic olive oil, worcestershire sauce, and coddled eggs. Beat until well blended. Pour over lettuce and toss to coat. Toss in croutons and serve.

minute.


Anmerkungen zum Rezept:
keine