Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cafe Cocoa L'orange
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseHot coffee; freshly brewed
1/4 Tasseconfectioners sugar
1 Esslöffelcocoa powder unsweetened
1 Tasseheavy cream chilled
 Orange zest; for serving
die Zubereitung:

Sift the confectioners sugar with the cocoa. Then beat the cream until fluffy, gradually adding the confectioners sugar mixture, and continuing to beat until thick. Divide chocolate whipped cream evenly among 4 coffee cups or mugs, then pour coffee over the cream. Do not stir. Top each cup or mug with fresh orange zest and serve. Yield: 4 servings


Anmerkungen zum Rezept:
keine