Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Catfish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
margarine stick
Ribs celery
1 kleinBell pepper
Toes garlic
1 grossonion
Bayleaf
1 DoseRo-Tel tomatoes
4 x ca. 30 gmushrooms fresh
1 x ca. 450 gCatfish fillets
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffeltabasco sauce
1/2 Tassegreen onions
1/2 Tasseparsley
2 Tassecooked rice hot
 salt
 red pepper
die Zubereitung:

Sauté onion, garlic, celery and bell pepper in margarine. Add bay leaf and Ro-Tel tomatoes. Cook on low heat for 30 minutes. Stir often. Cut fish in chunks, then season with salt and red pepper. Add to pot with sliced mushrooms. Cook 20 minutes. Remove bay leaf; add rice, green onions, parsley, Tabasco, Worcestershire sauce, salt and red pepper to taste. Mix lightly. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine