Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Corn Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelflour
4 EsslöffelBacon grease; (or vegetable oil)
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassebell pepper chopped
3/4 Tassecelery chopped
1 Dose(17 oz) creamed corn
1 grossPotato; (Yukon Gold is a great variety to use!)
1 kleinCan cut green beans
5 Tassechicken broth
3 Esslöffeltomato paste
 salt
 pepper
1 x ca. 450 gRaw shrimp; peeled, and deveined
1/2 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Mix flour and oil. Cook over low heat, stirring often to make a golden brown roux. Add onions, bell peper, and celery. Cook ten minutes. Add remaining ingredients except for shrimp and simmer for 30 minutes. Stir in shrimp, bring to a boil, reduce to medium and cook 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine