Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Corn Soup
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonion chopped
1 Tassegreen pepper chopped
green onions sliced
1/2 Tassecooking oil
1/2 Tasseall-purpose flour
3 Tassewater
1 DoseCajun-style stewed tomatoes 14 1/2 ounces
2 TasseChopped peeled tomatoes
1 DoseTomato paste (6-oz.)
2 PackungFrozen whole kernal corn (16 oz. each)
3 TasseCubed cooked ham
1 1/2 x ca. 450 gFully cooked smoked sausage sliced
1/8 Teelöffelcayenne pepper to taste
 salt
 Hot pepper sauce to taste
die Zubereitung:

In a large kettle or Dutch oven, saute onion, green pepper and green onions in oil until tender, about 5 minutes. Add flour and cook until bubbly. Add water, stewed tomatoes and chopped tomatoes and tomato paste; mix well. Stir in the corn, ham, sausage, cayenne pepper, salt and hot pepper sauce. Bring to a boil, stirring frequently. Reduce heat; simmer, uncovered for 1 hour, stirring occasionally.


Anmerkungen zum Rezept:
keine