Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Jambalaya
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSausage cut 1/4 in. thick
1 x ca. 450 gBoneless chicken
1 1/2 grossonions
Bell pepper
cloves garlic
5 Tassewater
3 Esslöffelsalt
1/2 Teelöffelcayenne pepper
bay leaves
6 x ca. 30 gtomato paste
1 x ca. 450 gshrimp peeled
3 TasseRaw rice
die Zubereitung:

Saute sausage, chicken, onions, bell pepper and garlic until sausage and chicken are browned. Add the water, salt, cayenne, bay leaf and tomato paste. Bring to a boil with the lid on. When water boils add the shrimp and the raw rice. Stir and lower fire. Let rice simmer, stirring every five minutes until rice is cooked. Yield: 6-8 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine