Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Non-stick cooking spray |
20 Milliliter | Garlic crushed |
2 Teelöffel | paprika |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper |
1/2 Teelöffel | oregano |
1/2 Teelöffel | thyme |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper ground |
3/4 x ca. 450 g | Chicken, boneless breast |
1 Teelöffel | olive oil |
1 mittel | Zucchini |
1 mittel | squash yellow |
4 | Kabob skewers |
| salt |
| pepper |
Prehaet broiler. Line baking trya with foil and spray with cooking spray. Place rack about 5" from heat. Mix garlic, paprika, cayenne, oregano, thyme, 1/2 ts salt, and 1/4 ts black pepper together in a small bowl. Cut chicken into 1-inch pieces. Spray chicken with cooking spray and toss them in spice mixture. Divide in half and thread on 2 kabob skewers. Place olive oil in small bowl and season with salt and pepper. Cut zucchini and squash into 2-inch pieces and toss in oil to coat. Divide in half and place on 2 skewers. Remove tray from oven and place skewers on the foil. Return to the oven and broil for 5 minutes.
Nutritional info per serving. 263 cal; 42g pro, 7g carbo, 7g fat, 108mg chol, 632mg sodium exchanges - 1 veg, 4.4 meat, .5 fat
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |