Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Pork Tenderloin with Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TeelöffelCajun Or Creole Seasoning
1 x ca. 450 gPork Tenderloin
2 mittelSweet Potatoes Or Yams; 3/4 Lb.
4 kleinZucchini; (1 Lb.)
1 1/2 TasseFrozen Small Whole Onions
2 EsslöffelMargarine; Butter Or Spread, Melted
1/2 Teelöffelthyme leaves dried
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Heat oven to 425 degrees. Rub Cajun seasoning into pork. Place in ungreased jelly roll pan, 15 1/2 x 10 x 1/2 x 1 inches. Insert meat thermometer horizontally into center of thickest part of pork. Cut sweet potatoes and zucchini lengthwise into halves. Place sweet potatoes, zucchini, and onions around pork. Drizzle margarine over vegetables. Sprinkle with thyme and salt. Roast uncovered about 35 minutes or until thermometer reaches 160 degrees. Loosely cover pan with aluminum foil and let stand 10 minutes. Cut pork into thin slices. Serve with vegetables.

Reg 2 Shared By Jill Proehl, St. Louis, Mo - jpxtwo@swbell. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine