Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Cod or Snapper Fillets |
3 Esslöffel | Cajun Seasoning |
1 Teelöffel | vegetable oil |
2 ca. 1 Liter | Mixed salad greens |
2 Tasse | Seedless grapes; Halved |
| Favorite Vinagrette recipe |
4 klein | Seedless grape clusters; For garnish |
1. Prepare vinaigrette, set aside.
2. Cover entire surface of fillets with Cajun seasoning.
3. Pan-fry fillets in oil in non-stick skillet.
4. Combine greens and grapes. Toss mixture with 1/3 cup vinaigrette. Equally divide salad on four plates.
5. Place cooked fish on each plate of greens; drizzle with remaining vinaigrette.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |