Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gCod or Snapper Fillets
3 EsslöffelCajun Seasoning
1 Teelöffelvegetable oil
2 ca. 1 LiterMixed salad greens
2 TasseSeedless grapes; Halved
 Favorite Vinagrette recipe
4 kleinSeedless grape clusters; For garnish
die Zubereitung:

1. Prepare vinaigrette, set aside.

2. Cover entire surface of fillets with Cajun seasoning.

3. Pan-fry fillets in oil in non-stick skillet.

4. Combine greens and grapes. Toss mixture with 1/3 cup vinaigrette. Equally divide salad on four plates.

5. Place cooked fish on each plate of greens; drizzle with remaining vinaigrette.


Anmerkungen zum Rezept:
keine