Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Waldine Van Geffen VGHC42A |
1/2 x ca. 450 g | butter |
2 Tasse | onions chopped |
1/2 Tasse | Bell pepper chopped |
3/4 Tasse | celery chopped |
1/4 Tasse | green onions chopped |
3 Tasse | milk evaporated |
1 x ca. 450 g | Velveeta cheese; cubed |
1 Tasse | water |
3 x ca. 450 g | Shrimp; cook; grind |
1 x ca. 450 g | Crabmeat; white or claw |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | black pepper |
1/2 Teelöffel | Granulated garlic |
1/2 Teelöffel | cayenne pepper |
12 | Pistolettes* |
*Pistolettes are small football-shaped crusty rolls that are the brown and serve kind. They recommended using Earth Grain. Saute onions, bell pepper, celery and shallots in butter until translucent. Add milk, velveeta, water, shrimp, crabmeat and seasonings. Cook on low just until heated through. In semi-deep fat, fry pistolettes until they are browned. While still hot, holding them in a pot holder, make a slit in the end and stuff with seafood mixture. Eat immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |