Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Stuffed Pistolettes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen VGHC42A
1/2 x ca. 450 gbutter
2 Tasseonions chopped
1/2 TasseBell pepper chopped
3/4 Tassecelery chopped
1/4 Tassegreen onions chopped
3 Tassemilk evaporated
1 x ca. 450 gVelveeta cheese; cubed
1 Tassewater
3 x ca. 450 gShrimp; cook; grind
1 x ca. 450 gCrabmeat; white or claw
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelblack pepper
1/2 TeelöffelGranulated garlic
1/2 Teelöffelcayenne pepper
12 Pistolettes*
die Zubereitung:

*Pistolettes are small football-shaped crusty rolls that are the brown and serve kind. They recommended using Earth Grain. Saute onions, bell pepper, celery and shallots in butter until translucent. Add milk, velveeta, water, shrimp, crabmeat and seasonings. Cook on low just until heated through. In semi-deep fat, fry pistolettes until they are browned. While still hot, holding them in a pot holder, make a slit in the end and stuff with seafood mixture. Eat immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine