Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Bund | green onions finely chopped |
| Reserve half of tops |
2 Esslöffel | Pecan Oil |
2 Esslöffel | Cajun Blackened Seasonings |
1 x ca. 450 g | Yams, peeled and chopped |
1 1/2 ca. 1 Liter | chicken stock |
| salt |
1/2 Tasse | Ground Toasted Pecans, or |
| Pecan Meal |
Saute green onions breifly in oil in a soup pot. Add Cajun seasonings and saute 30 seconds longer to bring up flavors. Stir in yams and stock. Add a little salt. Cook until yams are soft enough to puree. Puree into a smooth soup. Stir in ground roasted pecans. Season with salt to taste. Just before serving, stir in reserved green onion tops.
Per Serving: Calories: 280, Protein: 8g, Carbohydrates: 26g, Fat: 17g, Saturated Fat: 1g, Cholesterol: 0mg, Sodium: 545mg, Fiber: 3g.
Watertown Ny 315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |