Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cake with Berries and Whipped Cream
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
150 GrammButter or margarine (2/3 cup)
150 GrammSugar (2/3 cup)
 Peel of 1 lemon
eggs
250 GrammFlour (2 cups plus 3 1/2 Tbsp)
6 GrammBaking powder (1 3/4 tsp)
3 Esslöffelmilk
die Zubereitung:

Also for 'versoffenen Apfelkuchen' (drunk apple tart). Cut in half horizontally. Spread vanilla pudding on top, then scatter strawberries or raspberries, (?*) on top of that, then whipped cream. Top with more strawberries.

((*Note: I absolutely cannot make any sense of that word. It looks like 'Narinken' or 'Merinken' - neither of which means anything to me. At a guess, some other sort of berries, or possibly morellos. K.B.))

Translation/Conversion: Karin Brewer


Anmerkungen zum Rezept:
keine