Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cake-Top Chocolate Pudding
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter or margarine
1 Teelöffelvanilla
1/2 Tassemilk
1 Tasseflour
1 TasseSugar divided
3 EsslöffelPlus 1/3 cup unsweetened cocoa, divided
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 2/3 Tassewater hot
1/4 TasseAlmonds sliced
 Chilled heavy cream; milk or vanilla
 Ice cream (opt)
die Zubereitung:

*Mix, bake and serve from one casserole. During baking a cake layer forms on top and a fudge sauce on bottom.

In oven, while preheating to 350-F, melt butter in a deep 2-quart casserole. Add butter and vanilla to milk (in measuring cup); set aside. In the casserole mix well flour, 1/2 sup sugar, 3 tablespoons cocoa, the baking powder and salt. Stir in milk mixture just to blend. Sprinkle evenly with remaining 1/3 cup cocoa and 1/2 cup sugar. Pour on water and bake on middle oven rack 20 minutes or until crust has formed. Sprinkle with almonds; bake 10-15 minutes longer or until pick inserted comes out clean. Spoon at once into dessert bowl, covering cake part with the fudge sauce. Pass cream. 8 servings.

*MCformatted by Martha Hicks & Buster*

<Nitro_II@classic. Msn. Com> on Nov 2, 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine