Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calabacitas (Little Squash)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
1 x ca. 450 gZucchini; cut into 1/4-inch thick slices
1/2 x ca. 450 gCrookneck squash; cut into 1/4-inch thick slices
1 EsslöffelGarlic finely chopped
1 Packung(10 ounces) frozen corn; defrosted
1 Dose(4 ounces) mild green chiles; diced
2 TeelöffelSpice Islands Ground Cumin Seed
1 TeelöffelSpice Islands Sweet Basil
1/4 TeelöffelSpice Islands Cayenne Pepper
 salt
die Zubereitung:

In large skillet, heat oil over medium-high heat until hot; cook and stir zucchini, crookneck squash and garlic 4 to 5 minutes or until vegetables are crisp-tender. Add remaining ingredients, except salt; cook and stir about 5 minutes or until heated th

rough and flavors are blended. Season with salt, as desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine