Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calde Verde
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
2 x ca. 450 gChorizo sausage; sliced into 1/2-inch slices
1 TasseJulienned onions
2 Esslöffelgarlic chopped
1/4 Tasseparsley finely chopped
3 TasseWhite potatoes; peeled and 1/4-inch dice
1/4 x ca. 450 gSplit peas
3 ca. 1 Literchicken stock
4 TasseKale; rinsed, stemmed, and torn into pieces
bay leaves
Sprigs of fresh thyme
 salt
 pepper
 red pepper crushed
6 EsslöffelChiffonade fresh mint
die Zubereitung:

Emeril Live Show #EMIA14

In a large pot, heat the olive oil. When the oil is hot, add the chorizo and onions. Season with salt and pepper. Saut, for 2 minutes. Add the garlic, parsley, and potatoes. Cook for 2 minutes. Add the peas, stock and kale and bring to a boil. Season with salt and pepper. Stir in the bay leaves, thyme and crushed red pepper. Reduce to a simmer and cook until the potatoes are fork tender, about 30 minutes. Remove from the heat and skim off any fat that has risen to the surface. Serve the soup in large bowl and garnish with the mint.


Anmerkungen zum Rezept:
keine