Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 x ca. 450 g | Beef rump |
2 Esslöffel | flour |
1 Teelöffel | salt |
1/16 Teelöffel | pepper |
1 Esslöffel | oil |
1 | Onion fine chopped |
2 | Carrots sliced |
1 Esslöffel | Worchetershire sauce |
1 Tasse | water |
| Sugar substitite equivalant |
1/2 Tasse | sugar |
Dredge meat well in flour, salt, and pepper. Brown in oil in skillet; add remaining ingredients. Cover. Simmer about 4 hours over low heat.
Food Exchange per serving: 2 Meat Exchanges
to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master
From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |