Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Sushi
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasserice
2 Tassewater
 Nori (seaweed)
1/3 Tasserice vinegar
1/3 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1 PriseMsg
Sesame Sauce
1 Tassemayonnaise
4 Teelöffelhoney
4 Teelöffelsesame seeds Toasted
1 1/2 Teelöffelsesame oil
Tuna
1 Dosetuna drained
2 Esslöffelsugar
2 EsslöffelShoyu
Other Toppings
 Imitation crab sticks
 Cucumber
 Takuan
die Zubereitung:

Cook rice in water in rice cooker. Combine vinegar, sugar, salt and Msg in saucepan. Bring to a boil; cool. Pour over rice, mixing lightly, only enough to flavor rice. Mix mayonnaise, honey, sesame seed and sesame oil together. Mix tuna, sugar and shoyu (soy sauce) together; simmer 5 minutes. Spread rice on nori, followed by sesame sauce. Place tuna and other ingredients as desired on rice. Bring ends of nori together or roll one end of nori toward the other end.

From a book of my mother's (Judy Hosey) titled <Senator Richard Matsuura's Favorite Recipes>, mostly Japanese and Hawaiian. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine