Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Canadian Cottage Cheese Cake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1 TasseFine rusk crumbs
3 Esslöffelbutter melted
3 Esslöffelsugar
3/4 Teelöffelcinnamon
 Filling
2 x ca. 450 gcottage cheese
eggs
1/2 Tasseflour
1 Tassesugar
2 TeelöffelLemon rind
2 Esslöffellemon juice
1/2 Teelöffelvanilla
1 Tasseheavy cream
 topping
2 TasseStrawberries
1/4 Tassecornstarch
1 Tassesugar
1/4 Tasseorange juice
2 EsslöffelOrange rind
3 Tassestrawberries whole
die Zubereitung:

Combine crust ingredients and press into a 9 inch springform pan and bake 350 for 10 minutes and cool. For filling: press cheese through sieve into a bowl. Add eggs one at a time. Beat in flour and sugar. Stir in rind and juice and vanilla. Whip cream and fold in. Pour into crust. Bake 350 1 hour and 10 mins or until set. Cool and chill. For topping: Blend berries to puree. Add sugar and cornstarch with juice and rind. Cook thick and clear. Place whole berries over chilled cake. Pour on warm glaze and chill until set.


Anmerkungen zum Rezept:
keine