Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Canape Butters
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
 Shrimp Butter:
1 Tassebutter
1 TasseMinced cooked shrimp
1/4 Teelöffelsalt
 Dash paprika
1 Esslöffellemon juice
 Chive Butter:
1/2 Tassebutter
1/4 TasseChives
Drops Worcestershire sauce
 Anchovy Butter:
1 Tassebutter
1/2 TasseMinced anchovies or 4 tbsp. anchovy paste
2 Teelöffellemon juice
Drops onion juice
 Variations: Substitute herring, bloaters, crawfish, lobster, smoked salmon, whitefish or sardines for the anchovies
 Horseradish Butter:
1/2 Tassebutter
1/4 Tassehorseradish grated
 Mustard Butter:
1/2 Tassebutter
1/4 Tassemustard prepared
 Ham Butter:
1/2 Tassebutter
1/4 x ca. 450 gham cooked
eggs hard-boiled, chopped
 Dash pepper
 Egg Butter:
1/2 Tassebutter
Hard-cooked egg yolks
 Few grains cayenne
Drops Worcestershire sauce
 Cheese Butter:
1/2 Tassebutter
1/4 TasseGrated Parmesan cheese or 1/2 oz. Roquefort or 1/2 c snappy cheese spread
 Pimiento Butter:
1/2 Tassebutter
1/4 TasseMashed pimiento
2 TeelöffelIndian relish, drained
 Olive Butter:
1/4 Tassebutter
2 Esslöffelolives chopped
1/4 Teelöffellemon juice
 Chili Butter:
1/4 Tassebutter
2 Esslöffelchilli sauce drained
die Zubereitung:

Cream butter thoroughly. Grind fish, meat, or vegetables to a paste and combine with the seasoning and butter. If mixture is not entirely smooth, rub through a sieve. Spread on toast rounds and garnish appropriately or use as a base for sandwich filling.

Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com Source The Culinary Arts Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept:
keine