Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
17 x ca. 30 g | Corn, canned |
16 x ca. 30 g | Green beans, canned |
| French style |
8 1/2 x ca. 30 g | Peas, canned |
2 x ca. 30 g | pimentos chopped |
4 | Stalks celery chopped |
1 | green pepper chopped |
1 | Onion chopped |
2/3 Tasse | vegetable oil |
2 Esslöffel | water |
1 1/2 Tasse | sugar |
Combine corn, green beans, pimiento, celery, green pepper, and onion in a large bowl, tossing lightly. Cover and refrigerate 1 hour.
Combine vinegar, oil, water, and sugar; mix well. Pour over vegetable mixture. Cover and refrigerate at least 24 hours. Drain and serve in a lettuce-lined bowl.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |