Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Canned Vegetable Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
17 x ca. 30 gCorn, canned
16 x ca. 30 gGreen beans, canned
 French style
8 1/2 x ca. 30 gPeas, canned
2 x ca. 30 gpimentos chopped
Stalks celery chopped
green pepper chopped
Onion chopped
2/3 Tassevegetable oil
2 Esslöffelwater
1 1/2 Tassesugar
die Zubereitung:

Combine corn, green beans, pimiento, celery, green pepper, and onion in a large bowl, tossing lightly. Cover and refrigerate 1 hour.

Combine vinegar, oil, water, and sugar; mix well. Pour over vegetable mixture. Cover and refrigerate at least 24 hours. Drain and serve in a lettuce-lined bowl.


Anmerkungen zum Rezept:
keine