Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carmelized Corn with Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPasta
1 Esslöffelolive oil
1 mittelonion
3 x ca. 30 gTasso; sliced fine
3 TasseCorn cut from cob
1/2 Teelöffelgarlic minced
1/2 Tassechicken stock
1 1/2 Tassecream
1 Teelöffelthyme fresh
2 grossPlum tomatoes; seeded and diced
1 Teelöffelbalsamic vinegar
Scallion julienned fine
die Zubereitung:

Sautee tasso in 1/2 Tbl oil for 2 minutes. Add onion and garlic and cook until translucent. Add 2 2/3 cups of the corn. Sautee until brown, about 4 minutes. Add stock and cream. Reduce by 1/3. Add thyme and salt and pepper to taste.

In another pan, sautee the remaining 1/3 cup of corn in 1/2 Tbl oil for 3 minutes. Add tomatoes and vinegar. Heat until boiling. Salt and pepper to taste.

Toss the first mixture with the pasta. Linguini is good. Serve on plates, top with second mixture and garnish with scallion slivers.

Chile-Heads Digest V3 #054

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine