Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carnitas W/sauces & Guacamole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 (up to)
2 x ca. 450 gBoneless pork shoulder
 Garlic salt and pepper
 Romaine lettuce
 Tomato sliced
 Avocado sliced
 Fresh onion rings
 Green sauce (see index)
 Red sauce (see index)
 Guacamole (see index)
 sour cream
 Warm corn or flour tortillas
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 350 F.

2. Cut pork into 2-inch chunks and spread in a 12x7x2-inch baking pan. Sprinkle lightly with garlic salt and pepper.

3. Add water to a depth of 1 inch. Bake in preheated oven 2 to 2-1/2 hours or until water evaporates and meat is brown.

4. Serve on a bed of romaine flanked by avocado and tomato slices. Top with white onion rings and serve with sauces and sour cream. Wrap in tortillas to eat.

Ninfa's

Houston

Bev: Margarita, Sangria, Beer.

From the <Micro Cookbook Collection of Mexican Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine